Home

Information fra Nordfyns Musikskole

Til forældre og elever om Corona situationen

Ingen kommentarer Nyheder

Kære elever og forældre

Nordfyns musikskole er sendt hjem, det gælder både elever og de ansatte i musikskolen. For lærerne betyder det igen, som i foråret 2020, at mange nye undervisningsformer skal tages op igen og videreudvikles. Musikskolens lærere har igen kastet sig over opgaven med ildhu og med den klare intention at denne krise ikke må gå ud over eleverne.

Der er blevet opfundet mange nye og nyttige greb for at holde elevernes opmærksomhed. Se blot musikskolens Facebook side, her sprudler opfindsomheden med bla. lærernes hyldestsang til eleverne, små videoer med elever der øver, sangen Shallow hvor musikskolens lærere spiller, og ikke mindst den store satsning med elever og lærere der spiller julen ind med musikskolens onlinejulekalender.

Med lærernes ord blev det sagt at: ”Vi har verdens sejeste elever i Nordfyns Musikskole”! Det er nu næsten et år siden, at hele landet første gang lukkede ned på grund af corona, og al undervisning i musikskolen blev aflyst fra den ene dag til den anden. Heldigvis fik vi sat gang i en masse onlineundervisning, men når man er vant til at mødes fysisk om musikken, er det en stor omvæltning, når undervisningen pludselig skal foregå online. Men I har alle klaret det helt fantastisk – både sidste forår og nu, hvor vi igen underviser online. Vi glæder os, til når vi en dag igen kan mødes på musikskolen. Pas godt på jer selv derude! Det bliver godt igen. Tak for den store grad af fleksibilitet fra alle.

Genåbning – hvornår? – musikskolens forening DMK (Danske musik-og kulturskoler) forsøger at få et svar fra kulturministeriet om hvornår vi kan åbne skolen igen. Det er vanskeligt at få et overblik idet der tales om flere datoer. Der tales om den 21. april, men også om den 21.maj, som mulige genåbningsdatoer.

Vi håber på, at beskeden  fra ministeriet er, at genåbningen sker den 21. april.

Vi skal nok vende tilbage med nyt!

Carton Sønder, souschef, Nordfyns Musikskole