Nyt om Musikskolen og Corona

Ingen kommentarer Nyheder

Nyt om Musikskolen og Corona.

Kære forældre og elever.
Som I sikkert alle er bekendt med, så åbner Musikskolen ikke fysisk op igen med udgangen af marts måned som vi ellers havde håbet på, da Statsministeren nu har forlænget perioden for nedlukninger af institutioner til efter påske. Det er vi selvfølgelig rigtige kede af, men følger selvfølgelig Regeringens udmeldinger.
Men det skal ikke forhindre os i at nytænke og undervise.
Fra senest den 1. april – hvis eleverne ikke allerede er i gang – vil de kunne modtage online-undervisning.
Elevernes instrumentallærere vil kontakte forældre og elever inden for kort tid med et tilbud om online-undervisning.  På den måde skabes der mulighed for videreudvikling og eleverne får mulighed for at lære nyt samt arbejde videre med musikteori, hørelære o.a.. Der vil være individuelle løsninger alt efter hvilken elev læreren underviser. Derfor vil undervisningsformerne og metoderne være forskellige, eleverne kan  derfor opleve, at f.eks. søskende med hver deres underviser ikke får det samme tilbud.
Online-undervisning er et tilbud til alle musikskolens solo-elever. Det er op til den enkelte at benytte sig af tilbuddet. Lige nu er det den ydelse som musikskolen kan tilbyde sine brugere i denne periode med Corona virus.
Der skal fortsat betales for undervisning til Musikskolen, også selv om I ikke benytter jer af ovenstående tilbud. Dog vil den manglende undervisning i marts måned blive betragtet som aflysninger og vil i henhold til Musikskolens regler blive reguleret og evt. tilbagebetalt. Tilbagebetalingen vil ske på bagkant af den ekstraordinære situation
Lars K. Mortensen
Musikskoleleder.