Ny souschef den 1. august

Ingen kommentarer Nyheder Pressen skrev

Pr. 1. August 2021 har Carton Sønder besluttet at gå på pension efter 17 år som souschef på Nordfyns Musikskole.
Et samlet og enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Monica Schmidt Andersen som souschef pr. 1. august 2021.
Monica Schmidt Andersen kommer med en baggrund som professionel musiker, projektleder og underviser på musik- og kulturskoler samt musikkonservatoriet. Har desuden en kandidatuddannelse i psykologi for musikere, herunder børns musikalske udvikling.
Monica Schmidt Andersen udtaler. ”Jeg brænder for musik og for at udforske og udfordre menneskers møde med musikken. Derfor glæder jeg mig til at blive en del af ledelsen i Nordfyns Musikskole og være med til at drive den rivende udvikling musikskolen er i med elevinddragelse, fællesskab i musikken og en fagligt stærk, engageret og idérig personalegruppe.
Samt at være med til at skabe de bedste forudsætninger for børn og unge i Nordfyns Kommune i mødet med kunst og kultur”.
Musikskoleleder Lars K. Mortensen ser frem til samarbejdet, og håber at alle vil tage vel imod Monica i det fremtidige samarbejde om musikken på Nordfyn, og i samarbejdet med øvrige partnere i musisk dannelse af børn og unge i Regionen.