Home

Sommercamp

Sommercamp

Nordfyns Musikskole arrangerer i samarbejde med nordfynske campingpladser sommer-camp i uge 27.

I 2018 var campingpladserne Flyvesandets Camping og Bogense Kystcamping således værter for den årlige sommer-camp for børn der holder af musik, leg og natur.

På sommer-campen bliver der lagt vægt på at børnene spiller på forskellige instrumenter, lytter til hinanden og synger, danser og leger.

Deltagerne vil komme langt omkring i den kunstneriske og musikalske verden. Vi vil lære om kunst og musik gennem forskellige aktiviteter som kunne være: Rytmeleg og Stomp med hjemmelavede instrumenter fra skoven. Skab kunst til musik, Vandretur i området. Skriv din egen historie og find musik til. Dans /sanglege/ folkedans. Afslapning til livemusik, find og efterlign dyrene i området. Sammenspil.

 

SommerCampen vil give dig en unik mulighed, for at udfolde din kreativitet både igennem kunst og ikke mindst musik.  Musikskolens lærere tager instrumenter med fra musikskolen som børnene kan prøve.  Musikskolens lærere vil tage sig af den instrumentale undervisning om formiddagen. Over middag får børnene mulighed for sammen med personale og gæster på campingpladsen at prøve andre lege som: dramalege, fiske efter krabber, lave pandekager og en masse andre aktiviteter.

Undervisningssted

  • Flyvesandets Camping
  • Bogense Kystcamping

Undervisere