Home

Sommercamp

Sommercamp

Nordfyns Musikskoles tiltag med at arrangere sommercamp i samarbejde med campingpladser i det nordfynske er en så sikker succes, at den igen i år ligger i uge 27. Velkommen til en lille uge fyldt med musik, leg og natur for børnene.

På sommer-campen bliver der lagt vægt på at børnene spiller på forskellige instrumenter, lytter til hinanden og synger, danser og leger.

Deltagerne vil komme langt omkring i den kunstneriske og musikalske verden. Vi vil lære om kunst og musik gennem forskellige aktiviteter som kunne være: Rytmeleg og Stomp med hjemmelavede instrumenter fra skoven. Skab kunst til musik, Vandretur i området. Skriv din egen historie og find musik til. Dans /sanglege/ folkedans. Afslapning til livemusik, find og efterlign dyrene i området. Sammenspil.

 

SommerCampen vil give dig en unik mulighed, for at udfolde din kreativitet både igennem kunst og ikke mindst musik.  Musikskolens lærere tager instrumenter med fra musikskolen som børnene kan prøve.  Musikskolens lærere vil tage sig af den instrumentale undervisning om formiddagen. Over middag får børnene mulighed for sammen med personale og gæster på campingpladsen at prøve andre lege som: dramalege, fiske efter krabber, lave pandekager og en masse andre aktiviteter.

Undervisningssted

  • Flyvesandets Camping
  • Bogense Kystcamping

Undervisere