Musik Café Scenen – Sæsonens sidste

På scenen til denne sæsons sidste Cafékoncert i Otterup, kan I opleve flere forskellige instrumentgrupper.

Det lille strygeorkester under ledelse af Agata Christensen samt et par talentelever vil på deres violiner spille et bredt udvalg af melodier fra klassiske og populær repertoire. Der vil også være mulighed for at synge med, da vi bl.a. har Lyse Nætter på programmet.

Scenen vil også lyde af rock. Sammenspilsorkestret der har til huse i Otterup under ledelse af Jens Krøgholt vil spille forskellige numre, som der har været øvet på igennem året.

Poul Vinther vil præsenterer sine klaver og keyboardelever, som vil spille eksempler på det repertoire de har arbejdet med i denne sæson. Der vil være både klassiske og rytmiske stykker.

Koncerten afholdes på Sletten Skole afd. Otterup i Kantinen.

Traditionen tro er det muligt at købe kaffe/the og kage undervejs.

Der er gratis adgang og vi glæder os meget til at byde jer velkommen!