Musik Café Scenen d. 5. november – Trompet & Jazz

Trompet og Jazz!

Musikskolen holder igen Musik Café Scene, og vores trompetlærer Jakob S. Larsen kommer og optræder med sine elever.

Musikken kommer til at bestå af solostykker for trompet, duetter og en lille jazz-trio, hvor Jonas’ far Morten medvirker på trommer.

Hør blandt andet numre som ”Joshua fit the battle of Jericho”, ”Tears in heaven” og “Gabriels Obo” fra The Mission.

Der vil også være fællessange på programmet.

Harmoniorkester-skolen medvirker desuden med nogle numre. Harmoniorkester-skolen er et orkester for de yngre af musikskolens blæser-elever.

Her lærer man at spille sammen, og lytte til hinandens instrumenter. De spiller lettere blæser-arrangementer af forskellige melodier.

Musikskolen vil som sædvanlig sørge for den gode hyggelige stemning samt sælge kaffe/te, saftevand, frugt og lækre kager mellem numrene.