Musik Café Scenen d. 31. januar – Tværfløjte og klaverspil!

I år afprøves et nyt koncept for Cafékoncerterne.

Koncerterne vil kun blive afholdt 1 gang om måneden og her i foråret vil det være den sidste onsdag i måneden på Sletten Skole afd. Otterup i Kantinen.

På scenen til denne sæson første Cafékoncert i Otterup, kan I opleve både fløjte- og klavermusik på programmet.

Fløjteelever af Christina Enig og klaverelever af Miwako Hanzawa Andersen vil fremføre et spændende og varieret program, der byder på en bred vifte af både klassisk og nyere musik.

Fløjteeleverne vil blandt andet spille musik af Hoffmeister, Bizet og Mozart, ligesom klavereleverne vil krydre programmet med både solostykker og musik for firehændigt klaver.

Publikum får også lov til at få rørt sangstemmerne, når vi indleder koncerten med en fællessang, der passer til årstiden, og traditionen tro er det muligt at købe kaffe og kage undervejs.

Der er gratis adgang og vi glæder os meget til at byde jer velkommen!