Musik Café Scenen d. 3. marts – Solocello i verdensklasse

Nordfyns Musikskole har fået en ny medarbejder, den russisk fødte cellist Eva Kochenkova, som er påbegyndt et praktikforløb som musikpædagog.

Eva er født i Tchaikovsky, en by i det vestlige Sibirien, og levede her med sine forældre indtil hun var 6 år gammel. På dette tidspunkt var talentet så stort for at spille cello, at hun kom på elitekostskole i Moskva, hvor talentet blev udviklet.

Eva har studeret cello på følgende steder: Gnessing Musikakademi i Rusland, G. Verdi Musikkonservatorie i Italien, Robert Schumann Musikkonservatorie i Düsseldorf, Carl Flesh musikakademi i Baden-Baden og solistuddannelsen på Royal Academy of Music i Århus. Hun har vundet flere internationale musikpriser og konkurrencer.

På musikcaféen torsdag d. 3. marts kl 16-17 vil Eva spille forskellige virtuose soloværker fra cello-litteraturen, og publikum kan glæde sig til en koncert, som er lidt udover det sædvanlige.

Musikskolen vil som sædvanlig sørge for den gode hyggelige stemning samt sælge kaffe/te, saftevand og lækre kager mellem numrene.