Home

Information fra Nordfyns Musikskole

Musik Café Scenen d. 3. marts – Solocello i verdensklasse

Ingen kommentarer Arrangementer Musik Café Scene Nyheder

Nordfyns Musikskole har fået en ny medarbejder, den russisk fødte cellist Eva Kochenkova, som er påbegyndt et praktikforløb som musikpædagog.

Eva er født i Tchaikovsky, en by i det vestlige Sibirien, og levede her med sine forældre indtil hun var 6 år gammel. På dette tidspunkt var talentet så stort for at spille cello, at hun kom på elitekostskole i Moskva, hvor talentet blev udviklet.

Eva har studeret cello på følgende steder: Gnessing Musikakademi i Rusland, G. Verdi Musikkonservatorie i Italien, Robert Schumann Musikkonservatorie i Düsseldorf, Carl Flesh musikakademi i Baden-Baden og solistuddannelsen på Royal Academy of Music i Århus. Hun har vundet flere internationale musikpriser og konkurrencer.

På musikcaféen torsdag d. 3. marts kl 16-17 vil Eva spille forskellige virtuose soloværker fra cello-litteraturen, og publikum kan glæde sig til en koncert, som er lidt udover det sædvanlige.

Musikskolen vil som sædvanlig sørge for den gode hyggelige stemning samt sælge kaffe/te, saftevand og lækre kager mellem numrene.