Musik Café Scenen d. 3. december – Elguitar og saxofon ská de há

…var der en der sang engang. Denne første torsdag i december har vi nedtonet både klokkeklang og englesang – det vil der blive RIGELIGT af ved de kommende julekoncerter i musikskolen. Derimod skal I først høre et par saxofon elever, en klaverelev måske med det ENESTE julemusik denne eftermiddag, samt lidt kontrabas og saxofon duet.

Efter pausen, når I spist Jans eventyrlige bagværk skruer vi lidt op og præsenterer 2 af musikskolens bands. Det først er sprit nyt, det er faktisk deres debut. Efter dem kommer et lidt mere rutineret band. Alt i alt er der lagt op til endnu en fantastisk eftermiddag med musikskolens elever og deres lærere.

Musikskolens baslærer Jens Krøgholt står for de musikalske indslag denne eftermiddag, og støtteforeningen sørger for den gode stemning med kaffe, kage og frugt. Vi glæder os til at se dig!

Musikskolen vil som sædvanlig sørge for den gode hyggelige stemning samt sælge kaffe/te, saftevand og lækre kager mellem numrene.