Musik Café Scenen d. 29. oktober – Spil Dansk Dag

Messing, strygere og blokfløjter – krydret med danske toner!

Den 29. oktober er det musikskolens basunlærer Anne Lene Hagedorns tur til at være vært ved musikcaféscenen. Det er samme dag som ”Spil Dansk Dagen”, og det vil selvfølgelig også blive markeret.

Anne Lene tager sine messingelever med, og det er første gang, de skal optræde på en scene. Hun har også bedt en af sine tidligere elever om at komme, så man kan høre, hvad mange års øvning kan blive til.

Samme dag medvirker Musikkarrusellen fra Nordmarkskolen. Her kan I glæde jer til at høre elever, der prøver kræfter med blokfløjte, violin og trækbasun. Selvom de først begyndte at spille sammen i september, kan de allerede flere numre, som de gerne vil optræde med.

Der bliver også mulighed for at høre mere øvede violiner og blokfløjter spille, samt synge et par danske sange.

Musikskolen sælger lækre kager, frugt, kaffe og saft mellem numrene, og vi glæder os til at se dig!