Musik Café Scenen d. 25. april – Performance Lab, Spil på tangenter og Strygeorkester!

På scenen til denne sæsons sidste Cafékoncert i Otterup, kan I opleve et væld af forskellige instrumentgrupper.

Performance Lab på tværs af instrumenter spiller sprudlened fynsk folkemusik og dertil filmmusik og hollandske 1600-talstoner spillet af blokfløjteelverne. Performance Lab er under ledelse af Monica S. Andersen.

Preben Holmberg og Poul Vinther kommer med deres klaver- og keyboard-elever, og her kan der både opleves klassiske og rytmiske soloindslag og 4-hændigt klaver.

Strygeorkester med violin og bratsch kommer også på scenen sammen med underviser Agata Christensen. Agata har også elever der kommer og spiller solostykker og både soloelevernes og Strygeorkesters program vil være spækket med klassiske stykker.

Traditionen tro er det muligt at købe kaffe/the og kage undervejs.

Der er gratis adgang og vi glæder os meget til at byde jer alle velkommen!