Home

Information fra Nordfyns Musikskole

Musical

Ingen kommentarer Ikke kategoriseret Nyheder Pressen skrev

Imens en god million danskere sad og halvsov foran de hjemlige fladskærme og “Danmark har talent”, så leverede et nyt samarbejde mellem Ungdomsskolens dramahold og Nordfyns Musikskole ægte uredigeret nordfynsk talent uden autotune.

HC Andersens Snedronningen følger efter de senere års forestillinger som Bugsy Malone og Grease, der begge var på et imponerende højt niveau. Og samarbejdet med musikskolen løfter de unges præstationer helt ud af karakterskalaen.

Fantastisk musik

I år er det Bianca Giese og Michael Hagerup, der har instrueret og de to har haft masser af talent at arbejde med. Ikke mindst på sangene, hvor det klassiske HC Andersen eventyr er piftet op med en stribe af nutidens hits.
Ikke mindst duetten mellem Snedronningen (Rosa Jensen) og Kay (Christian Schäeffer) eller Gerdas (Signe Tønning Ebbesens) sang om savnet af Kay.

Men det er svært at fremhæve nogen, for det hele holder hele vejen. Fra det store orkester under ledelse af John Syberg over dansescenerne til kostumer og sminke.

Den eneste finger man kan sætte på årets forestilling er, at hele Nordfyn ikke kunne få lov at opleve forestillingen. Men et meget lovende samarbejde er født. Så må man bare være hurtigere til at sikre sig billetter næste år.

Se flere billeder her