Home

Information fra Nordfyns Musikskole

’Ladies with Attitude’ og Mads Christian

Ingen kommentarer Arrangementer Ikke kategoriseret Nyheder Pressen skrev

 

Basim skulle have været på årets festival i Otterup, men han har desværre aflyst pga. sygdom. I stedet er det lykkedes os at få fat i 2 andre X-factor indslag.

Det drejer sig om de to ’Ladies with Attitude’ Zara og Allen som deltog i finalen i 2017, og den unge sanger Mads Christian, som nåede til finalen i 2016.

Med deres energi og girl power-attitude sang Zara og Allen sig hele vejen frem til X Factors liveshows. De har kendt hinanden siden efterskolen, hvor de fandt hinanden gennem musikken.
Zara på 17 år og Allen på 18 år er vokset op hver for sig – i hver sit land. Mens Zara voksede op i Valby og senere flyttede til Greve, boede Allen i Cameroun og flyttede først til Danmark som 12-årig. De to mødte hinanden på efterskolen, hvor de optrådte sammen for første gang. Oplevelsen motiverede dem til at fortsætte, og de har sunget sammen lige siden.

Mads Christian er en ung dansk sanger, guitarist og sangskriver, som blev et idol for mange gennem sin deltagelse i X Factor 2016. Mads Christian har siden X Factor spillet et stort antal koncerter rundt om i landet og i øvrigt brugt tiden på at udvikle sit personlige musikalske udtryk. Mads Christian står således nu på egne ben og i samarbejde med flere anerkendte sangskrivere og producere er en række helt nye og spændende numre på vej, der vil udkomme indenfor kort tid.

Børne-og Unge festivallen i Otterup -BUF