Home

Information fra Nordfyns Musikskole

Korstævne i Otteruphallerne

Ingen kommentarer Nyheder Pressen skrev

Mere end 400 elever fra de nordfynske skoler var onsdag samlet i Otterup Hallerne, hvor de sammen med et orkster fra musikkonservatoriet skulle øve på en koncert.

Stemmerne blev varmet op – i takt med at temperaturen også steg i den fyldte hal – og omkring klokken 14 strømmede det så ind med forældre og søskende, som gerne ville overvære eftermiddagens afsluttende koncert.

Det er musiker, musikunderviser og meget mere Anders Møller, der har skrevet musikken til de seks sange, mens hans kone Mette Møller har leveret teksterne.

Det var sangtekster som de mange unge mennesker kunne relatere til – lige fra venskaber, pligter, søskendekærlighed – og lus …

– Børnene har øvet i et stykke tid ude på deres egne skoler, så de er ikke startet helt på bar bund i dag. Men formålet er ikke at lave en perfekt korkoncert. Vi skal bare allesammen have en god dag sammen med musikken, siger Anders Møller, der udover at dirigere det store kor også spillede med.

Det er Nordfyns Musikskole der står bag arrangementet, og det lykkedes faktisk at holde rede på den store sæk lopper og få en flot koncert på benene.

Se flere billeder her