Home

Information fra Nordfyns Musikskole

Julekoncerterne i Nordfyns Musikskole

Ingen kommentarer Arrangementer Ikke kategoriseret Pressen skrev

Nordfyns Musikskole spiller julen ind.

Med 5 koncerter på programmet vil Nordfyns Musikskole sørge for, at ikke en eneste sjæl i Nordfyns kommune kan undslippe fra julestemningen. Alle koncerter spilles af Musikskolens elever, som for længst har taget fat på julerepertoiret, og glæder sig til at spille det for et veloplagt publikum.

Alle er velkomne til koncerterne, som alle har gratis adgang.

Her er koncertrækken.

6.december kl. 19.00 i Søndersø kirke.

Nu er vi rykket lidt nærmere mod jul. Blokfløjterne og tværfløjterne vil markere højtiden ved bl.a. at spille nogle af de meget smukke og traditionelle Christmas Carols. Der vil endvidere være optræden af musiskolens guitarelever både på elektrisk og akustisk guitar.

  1. december i kl. 19.00 Krogsbølle kirke

Musikskolens koncert i Krogsbølle kirke har tradition for at præsentere flere af musikskolens akustiske orkestre. Og dette år er ingen undtagelse. Publikum vil komme til at høre cello-orkestre, blokfløjte- og tværfløjte orkestre m.m.

  1. december kl. 17.30 Julekoncert på Sletten skole

Dette er den traditionsrige julekoncert på Sletten skole. Et kæmpe orkester af musikskolebørn samt godteposer til alle børn vil sørge for at julestemningen vil indfinde sig. Husk at der er billetsalg til koncerten. Billetter kan købes på Musikskolen hjemmeside.

  1. december kl. 19.00 på Søndersøskolen

Julekoncerten på Søndersøskolen har tradition for at præsentere borgerne på Nordfyn for orkestre med musikskolens store elever. Således kan man her bla. høre musikskolens Big Band samt Nordfyns Concert Band, de vil også være rockmusik på programmet.

Musikskolens støtteforening vil sørge for de hyggelige rammer og lidt godt til ganen.

  1. december kl. 19.00 i Bogense kirke.

Vi slutter vores koncertrække med en festlig og hyggelig koncertaften i Bogense kirke.

Musikken til koncerten vil være bredt sammensat med såvel solistiske som orkester indslag.

Som sædvanligt vil der være kaffe og kage til rimelige priser i pausen.