Home

Information fra Nordfyns Musikskole

BAND BLUES BAS BALLADER

Ingen kommentarer Arrangementer Ikke kategoriseret Nyheder

Fra alle os til alle Jer. 

Med disse ord fra Disneys Juleshow inviterer Nordfyns Musikskoles til en dobbeltkoncert torsdag d. 4. december.

Første del foregår fra Musik Café Scenen, og værten er musikskolens baslærer, Jens Krøgholt.

BAND BLUES BAS BALLADER kl 16-17

Ikke et ord om jul mellem kl 16 og 17!

Sprit nyt rock band fra Søndersø afdelingen med Lærke (vokal), Kasper (guitar), Johan, (trommer) og Kasper (tangenter). Anders, en meget ung bassist, sidder ind i et enkelt nummer med bandet. Johan og Simone spiller hver et solostykke på marimba. Emma synger et par numre og spiller selv klaver til, og baslæreren Jens spiller med.

Julemusikcafé BIG kl 17-18.30

Carton Sønder er vært og konferencier til den store julekoncert kl.17.00-18.30. Vi udvider musikcaféen til det dobbelte og afvikler julekoncerten på 2 scener. Musikskolens støtteforening vil sørge for den gode julestemning samt sælge glögg og æbleskiver.

Musik og jul hører sammen. Ingen kan forestille sig julen uden musik, og vi fra Nordfyns Musikskole kan ikke forestille os musikundervisningen uden julemusikken. Det er jo netop det fine ved det. Årstiderne og højtiderne kalder på musik. Musikken understøtter årstiden og højtiden igennem musikkens stemningsskabende effekt og væsen.

Vi vil dele denne glæde ved musik med vores publikum, og vi ved hvor stor læring og dannelse der ligger gemt i musikkens verden, til både os der spiller og til dem der lytter. Vi kommunikerer i følelsernes univers, og vi skaber fællesskaber og åndelige pusterum i en ellers travl juletid.

Rigtig god fornøjelse til vores julekoncerter.

Alle er velkomne, og der er fri entré.