Home

Musiklærere

Trine Larsen – KLARINET

Biografi

Trine Larsen: Jeg startede med at spille klarinet i Odense Skoleorkester, da jeg var 12 år. Min veninde var begyndt på tværfløjte, og det skulle jeg da også spille….desværre var alle fløjter udlånt, og jeg måtte starte på klarinet, indtil de fik flere fløjter. Ret hurtigt fandt jeg ud af, at det ikke var det værste der kunne være sket. Jeg elskede de dybe toner, den bløde klang og jeg synes, at den så lidt sejere ud end fløjten med alle sine klapper og sølv indrammede huller.

Jeg kom ret hurtigt med i det store orkester og så var jeg solgt. Musikken var nu en fast del af mit liv og har været det siden.

Jeg elsker klarinettens alsidighed. Den er perfekt i Jazzmusik, folkemusik, kammermusik, bigbandmusik og ikke mindst i symfoniorkesteret. Den kan spille lækre dybe toner, som fx færge lyden i Jullerup Færgeby. Den kan spille lyse toner, så fuglene synger, og den kan spille så svagt at selv et spøgelse bliver imponeret.

Instrument(er)

 

Klarinetlærer, Værkstedslærer, Administrativ medarbejder ved Nordfyns Musikskole

Trine dementerede fra Tornbjerg Gymnasium med musik på højniveau i ’92. Hun startede på MGK i Odense i ’94, og dementerede fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2000, hvor hun havde Ensembleledelse, EM og Direktion som hovedfag samt klarinet som specialfag. Hun har efterfølgende læst på Musikvidenskab ved Københavns Universitet.

Trine spiller i duoen Duo Trip med sin mand, og i sin fritid spiller hun i Odense Politiorkester/Syddansk Hjemmeværnsorkester samt forskellige ensembler sammensat til lejligheden.

Kontakt info:
Mobil: 2065 5707
Mail: Trineklarinet@gmail.com