Home

Musiklærere

Monica Schmidt Andersen – BLOKFLØJTE

Biografi

Jeg har spillet blokfløjte det meste af mig liv og instrumentet har været min tro følgesvend gennem musikkens fantastiske univers fra jeg begyndte det første år i musikskolen. Som barn blev jeg fanget af blokfløjten, da jeg blev betaget af de klange og sammenspilsmuligheder instrumentet gav mig. Som musikskoleelev spillede jeg hovedsageligt klassisk musik samt folkemusik, hvor jeg spillede i så mange sammenhænge jeg kunne komme i nærheden af. Jeg har siden dykket ned i alt fra klassisk musik over eksperimenterende ny musik og til folkemusik og driver flere ensembler og projekter som professionel musiker.

I 2016 debuterede jeg efter 9 års studier fra solistklassen som klassisk blokfløjtenist fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense med koncertrækken ”Get Inspired”. Derudover har jeg bl.a. studeret på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, hvor jeg fik mulighed for at fordybe mig i den svenske folkemusik.

Som en del af mit studie har jeg fokuseret på performance, som indebærer alt om omkring sceneoptræden, kropssprog og formidling af musik. Jeg har i den forbindelse læst en kandidat ”Psykologi for Musikere” fra Sheffield Universitet i England. Det er siden blevet til virksomheden Performatorium, som sætter fokus på mentaltræning og performance.

Læs mere om mig som musiker på: www.monicasandersen.com

Performatorium på: www.performatorium.dk

På Nordfyns Musikskole underviser jeg i blokfløjte, sammenspil og Performance Lab. Performance Lab er et sammenspilshold på tværs af instrumenter og sangstemmer, som udforsker sceneoptræden og performance. Jeg nyder at undervise og derigennem opleve elevernes nysgerrighed og kreativitet samt følge en del af deres vej med musikken.

Instrument(er)

Blokfløjtelærer ved Nordfyns Musikskole